1. Help Center
  2. Onboarding for TijdVrij fullfilment

Verbind TijdVrij met e-tailize

Aan de slag als TijdVrij met e-tailize

1. Verbinding maken met Lyra (TijdVrij)

1. API-sleutel verkrijgen: Neem contact op met jouw vertegenwoordiger van Lyra om jouw unieke API-sleutel te krijgen. Dit is essentieel voor het tot stand brengen van de verbinding.
  2. Toegang tot e-tailize Verbindingen: Ga in e-tailize naar Instellingen > Verbindingen > Nieuwe-Verbinding > WMS.
  3. Kies Lyra: Selecteer Lyra uit de lijst van Warehouse Management Systemen (WMS).
  4. Voer Inloggegevens in: Voer jouw Lyra API-sleutel in en geef jouw verbinding een duidelijke naam (bijvoorbeeld "Mijn Lyra Magazijn").
  5. Opslaan en Verbinden: Klik op "Opslaan" om de verbinding tussen e-tailize en Lyra te finaliseren.

2. Verbinding maken met Bol.com Marketplace

1. Ga naar Marketplace Verbindingen: Navigeer in e-tailize naar Verbindingen> Nieuwe-Verbinding > Marketplace.
  2. Kies Bol.com: Selecteer Bol.com uit de lijst van marktplaatsen.
  3. Naam en Authenticatie: Voer een naam in voor deze verbinding (bijvoorbeeld "Bol.com Winkel") en klik op "Authentiseren." Log in op jouw Bol.com verkopersaccount wanneer daarom wordt gevraagd.
  4. Voltooi Verbinding: Na succesvolle authenticatie, klik op "Opslaan" om de verbinding tot stand te brengen.

3. Producten importeren naar e-tailize vanaf Bol.com

4. Hoe meer marktplaatsen verbinden met e-tailize

5. Hoe Shopify & WooCommerce te verbinden

6. Hoe het scherm voor voorraad- en orderbeheer in e-tailize in te stellen

• Om meer te leren over verschillende instellingen voor voorraad- en orderbeheer in e-tailize, raadpleeg dit artikel: Je voorraad afstemmen en synchroniseren
  • Hoe het scherm voor voorraad- en orderbeheer te gebruiken: (Voeg link in)

7. Hoe het PIM-systeem te gebruiken