Verbinding maken met een Webshop / CMS (Content management system)

In dit artikel vind je de stappen om een verbinding te maken met verschillende CMS-systemen die momenteel beschikbaar zijn in e-tailize.

Een verbinding toevoegen aan Webshop

Volg de onderstaande stappen om een verbinding te maken:

1. Scroll naar beneden in de zijbalk aan de linkerkant en klik op 'Settings'.
  2. Klik vervolgens op 'Connections'.
  3. Er wordt een nieuwe pagina geopend; klik op '+New Connection', die zich ongeveer rechtsboven in je scherm bevindt.
  4. Er worden je vier opties getoond; selecteer 'CMS'.
  5. Selecteer de Webshop waarmee je verbinding wilt maken.
  6. Vul de gegevens voor de verbinding in en klik vervolgens op 'Test & Save connection'.

Adding connection to CMS

Hieronder vind je de artikelen met stappen om verbinding te maken met elk CMS.