Hoe kan ik mijn Woocommerce website verbinden?

• Log in op jouw Woocommerce website.
  • Navigeer binnen het Wordpress platform naar het Woocommerce dashboard links in het scherm en klik op settings.
  • Klik op het tablad 'advanced' boven in het scherm en klik vervolgens daaronder op de blauwe tekst: 'Rest API'.
  • Klik op 'Add key' en voer bij description 'e-tailize' in. Zorg dat bij user het juiste mailadres staat en kies bij permissions voor 'read/write'. Klik vervolgens op 'generate API key'.
  • Hier vind je vervolgens jouw Consumer key & secret.

Open e-tailize in een nieuw tabblad en klik rechts in het scherm op het Woocommerce logo. Voer de volgende stappen uit:

• Voer jouw bedrijfsnaam in bij 'connection name'.
  • Voer bij 'Store URL' jouw webadres in. Dit webadres moet er als volgt uitzien: https://www.(jouw bedrijf).nl/
  • Kopieer de consumer key uit woocommerce en plak deze in e-tailize bij consumer key en doe voor consumer secret hetzelfde.
  • Klik tot slot op 'Test & Save connection'