Mijn orders komen niet door

Als een order niet wordt verwerkt dan is het belangrijk om te onderzoeken wat hiervan de oorzaak kan zijn.

De eerste stap is het controleren van de orderstromen.

• Ga naar de homepage van e-tailize
  • Selecteer "settings"
  • Klik op "stock & order management"
  • Kies voor "order forwarding"

Onder de orderstromen vind je de actieve en inactieve orderstromen. Zorg ervoor dat de selectievakjes van links (verzender) naar boven (ontvanger) zijn ingeschakeld. Weet je het niet zeker? Stuur dan even een mail naar support@e-tailize.com

Als dit is gecontroleerd en de bestellingen worden nog steeds niet verwerkt, controleer dan:

• of de EAN-nummers op de marktplaats overeenkomen met die van de webshop of het warehouse management software.

Indien het gaat om een marktplaats anders dan Bol.com, Amazon of Kaufland, controleer dan vervolgens:

• Is de bestelling geaccepteerd op de marktplaats?
  • Zijn de order details van deze bestelling volledig zichtbaar in het fulfilment scherm?

Mocht dit allemaal zijn gecontroleerd en je hebt de oorzaak niet gevonden, stuur dan een mail naar support@e-tailize.com. Benoem in deze mail de volgende punten:

• E-mail adres e-tailize
  • EAN
  • Order nummer
  • Herkomst marktplaats
  • Webshop software / warehouse management software