1. Help Center
  2. Channelize
  3. Stock, Orders, Track and Trace

Hoe trek ik de voorraad gelijk vanuit e-tailize naar mijn marketplaces?

Er zijn verschillende manieren om de voorraad vanuit e-tailize richting jouw verkoopkanalen gelijk te trekken:

1. Vanuit de webshop

Ga naar Woocommerce of Shopify in e-tailize en doe een import waarbij je alleen EAN en voorraad mapped. Als je dan op import drukt wordt de voorraad gelijk getrokken vanuit Woocommerce of Shopify naar de marketplace.

2. CSV-bestand

Maak een Excel/CSV bestand met een kolom EAN en een kolom voorraad. Stel dat jij deze voorraadwaardes wil communiceren naar jouw marketplaces. Ga naar bestand -> download -> download CSV. Wij raden aan om altijd Google Spreadsheets te gebruiken.

Het is belangrijk dat de voorraadkoppelingen vanuit e-tailize aan staan. Om dit te controleren ga je naar settings -> stock & order management en kijk of de schuifjes van de PIM naar de marketplaces aan staan. Importeer vervolgens het CSV-bestand in e-tailize.

3. Vanuit Picqer

Ga naar settings -> stock forwarding en zet het schuifje van Picqer naar alle marktplaatsen aan.

Kom je er niet uit? Stuur een linkje linksonder in de applicatie of stuur een mailtje naar support@e-tailize.com