Hoe schakel je de meldingenmodule in voor e-tailize?

Enable notifications

Stappen om meldingen in te schakelen:

1. Log in op je e-tailize account.
  2. Ga naar Instellingen in de linkerzijbalk.
  3. Scroll naar Algemene Informatie en zoek naar de kaart met Meldingsinstellingen.
  4. Zet de schakelaar Meldingen inschakelen bovenaan om.
  5. Pas meldingen aan voor Bestellingen, Berichten, en Nieuwe functies.
  6. Klik op Voorkeuren opslaan.

Browsermachtigingen: Je browser zal je vragen om meldingen toe te staan. Kies Toestaan om ze in te schakelen. Meldingen bevatten belangrijke updates, zoals bestellingen en berichten.

Problemen oplossen met meldingen

Desktop (Windows, macOS, Linux):

1. Controleer het sloticoon of de site-informatie in de adresbalk van je browser.
  2. Zorg ervoor dat meldingen zijn Toegestaan.
  3. Ververs de pagina en sla je voorkeuren opnieuw op.

Mobiel (Android, iOS):

1. Controleer de site-instellingen van je browser.
  2. Zorg ervoor dat meldingen zijn ingeschakeld voor de e-tailize website of app.