1. Help Center
  2. Channelize
  3. PIM (Product information management) System

Hoe maak je een PIM-tab aan voor Bol.com op e-tailize

Beheer uw productvermeldingen op Bol.com efficiënt door een Product Information Management (PIM) tab aan te maken via e-tailize. Volg deze gestroomlijnde handleiding om de zichtbaarheid en effectiviteit van uw product op de marktplaats te vergroten.

Stap 1: Selecteer uw product

• Navigeer: Ga naar de 'Product'-sectie linksboven op uw e-tailize dashboard.
  • Kies: Kies het product dat een nieuwe PIM-tab nodig heeft.

Stap 2: Initialiseer de PIM-tab

• Bewerk: Klik op 'Bewerken' bij uw gekozen product om toegang te krijgen tot de hoofdproducttab.
  • Voeg Nieuw Toe: Selecteer 'Voeg Nieuw Toe' naast de hoofdproducttab om te beginnen met het creëren van een PIM-tab.

Stap 3: Configureer Markt en Categorie

• Marktplaats: Selecteer Bol.com als uw marktplaats.
  • Categorie: Gebruik de knop 'Selecteer Categorie' om de juiste categorie te specificeren. Onthoud dat deze selectie permanent is.

Stap 4: Vertaalopties

• Vertaling: Beslis of u vertaaldiensten nodig heeft op basis van de behoeften van de klantenbasis van Bol.com.

Stap 5: Kaart Velden

• Kaartinterface: Klik op 'Volgende' om het scherm voor het toewijzen van velden te bereiken.
  • Wijs Attributen toe: Kaart essentiële attributen zoals titel, basisprijs en afbeeldingen. Zorg ervoor dat alle verplichte en optionele velden correct zijn toegewezen.

Stap 6: Afronden van de Creatie

• Verifieer Mapping: Dubbelcheck of alle mappings correct zijn.
  • Maak Tab Aan: Klik op 'Maak Tab Aan' om uw PIM-tab specifiek voor Bol.com in te stellen.

Stap 7: Update en Valideer

• Update: Controleer alle details in de nieuwe tab, maak de nodige aanpassingen en klik op 'Update Product'.
  • Valideer: Navigeer naar het vermeldingsscherm op e-tailize om de vermelding op Bol.com te valideren en te finaliseren.

Conclusie

Dit beknopte proces zorgt ervoor dat uw productinformatie geoptimaliseerd en correct vermeld staat op Bol.com, wat een beter productbeheer en marktbereik faciliteert. Zorg ervoor dat alle details nauwkeurig zijn om effectief gebruik te maken van het platform van Bol.com. Bedankt voor het kiezen van e-tailize!