Hoe kan ik mijn Bol.com account verbinden?

Wil je jouw Bol.com-verkoperaccount aan e-tailize koppelen om alles makkelijk te beheren? Volg dan deze stappen:

1. Ga naar Instellingen: Log in op e-tailize en klik in het hoofdmenu op "Instellingen".
  2. Verbindingen: Zoek in Instellingen naar "Verbindingen" en klik erop.
  3. Nieuwe verbinding: Klik op de knop "Nieuwe verbinding" om te beginnen.
  4. Kies Bol.com: Selecteer "Bol.com" in de lijst met beschikbare platforms.
  5. Geef de verbinding een naam: Scroll naar beneden en geef de verbinding een herkenbare naam, bijvoorbeeld "Mijn Bol.com Winkel".
  6. Inloggen Bol.com: Klik op "Verbinden". Je wordt doorgestuurd naar Bol.com om in te loggen met je Bol.com-verkoperaccount.
  7. Opslaan: Na het inloggen kom je terug in e-tailize. Klik op "Opslaan" om de koppeling te voltooien.

Je Bol.com-account is nu gekoppeld aan e-tailize! Je kunt nu je Bol.com-producten, voorraad en bestellingen direct in e-tailize beheren.

Hulp nodig?

Loop je ergens tegenaan? Kijk dan in onze kennisbank of neem contact op met onze klantenservice.