Hoe kan ik mijn Bol.com account verbinden?

1. Log in jouw Bol.com verkoopaccount.
  2. Klik op jouw bedrijfsnaam rechtsboven in het scherm en selecteer instellingen.
  3. Klik vervolgens linksonder op 'diensten' en selecteer 'API-instellingen'.
  4. Klik bij 'Client credentials for the retailer API' op 'aanmaken'.
  5. Geef de API connectie een naam en klik vervolgens op 'aanmaken'.
  6. Hier vind je nu jouw Bol.com API key en client secret.
  7. Open e-tailize in een nieuw tabblad.
  8. Ga naar 'settings' - 'connections' en selecteer Bol.com.
  9. Geef de connectie een naam en voer de client ID en client secret in bij de juiste velden in e-tailize
  10. Klik op 'save' en de connectie tussen Bol.com en e-tailize is gemaakt.