Hoe gebruik je de sidebar?

• De e-tailize sidebar verandert van kleur op basis van waar jij je begeeft in onze applicatie:

• Channalize module: groen

• Analyze module: blauw

• Advertize module: paars

• Wanneer je begint met e-tailize is het handig om te starten bij ‘settings’ om koppelingen te maken en het order- en voorraadbeheer in te stellen.

1. Daarna werk je van boven naar beneden:

1. Upload & update je producten (Products)
    2. Map de producten naar de marketplaces (Mapping)
    3. List de producten op de marketplaces (Listing)
    4. Beheer je fulfilment handmatig of automatisch (Fulfillment)

Tips & Tricks:
  • Als je een extra module afsluit, wordt deze klikbaar in de sidebar.

• In de header kun je je bedrijfsnaam zien en het project waar je in werkt.

• Je kunt de sidebar inklappen voor een beter overzicht van het werkvlak.

• Klik op het logo om naar het projectenoverzicht te gaan .

• Klik op het chat-icoon om onze helpcenter te openen en je vraag te stellen aan onze support-afdeling.