1. Help Center
  2. Problemen oplossen
  3. Problemen met verbinding oplossen

Een verbinding opnieuw opslaan om de Orchestrator opnieuw te starten

Een Orchestrator opnieuw opstarten in e-tailize

Stap 1: Inloggen

• Log in op uw e-tailize-account om toegang te krijgen tot de hoofdinterface.

Stap 2: Toegang tot instellingen

• Navigeer naar de Instellingen via de zijbalk op uw dashboard.

Stap 3: Ga naar Verbindingen

• Klik op Verbindingen om alle bestaande koppelingen tussen e-tailize en de benodigde systemen te bekijken.

Stap 4: Verbindingsgegevens beheren

• Zoek de marktplaats die u wilt beheren en klik op Details ernaast, te vinden onder de lijst met API-verbindingen.

Stap 5: Sla de verbinding opnieuw op

• Klik in de detailweergave op Opslaan om de verbinding opnieuw op te slaan. Met deze actie wordt de Orchestrator die aan die marktplaats is gekoppeld opnieuw gestart.

Tips

• Wijzigingen controleren: controleer na het opnieuw opslaan de verbinding om er zeker van te zijn dat de Orchestrator opnieuw wordt opgestart en werkt zoals verwacht.
  • Regelmatige updates: Houd uw verbindingen up-to-date om serviceonderbrekingen te voorkomen.
  • Technische ondersteuning: als de Orchestrator niet opnieuw opstart, neem dan contact op met de technische ondersteuning voor hulp.

Voor verdere hulp of om problemen te melden, kunt u contact opnemen met ons ondersteuningsteam.