Het maken van een connectie tussen een marktplaats en e-tailize lukt niet

De verbinding tussen een marktplaats en e-tailize kan worden gemaakt door middel van een API key. Wanneer de connectie niet gemaakt kan worden dan zijn er een aantal dingen die je kan doen.

Algemene connecties

1) Zorg dat alle velden zijn ingevuld binnen e-tailize. Het gaat hierbij om de connection name, dit kan de naam van de marktplaats bevatten.

2) Zorg dat je de API-gegevens goed hebt ingevuld. Het kan zijn dat er voor de API key of de API secret een spatie staat.

3) Controleer of de API gegevens in het juiste e-tailize veld staan.
Om de connectie succesvol te kunnen maken is het van belang dat de juiste gegevens in de juiste velden zijn ingevuld.

4) Let op dat bij het maken van een connectie automatisch het e-mail adres en het wachtwoord voor het e-tailize account ingevuld kan worden. Dit zijn niet de API gegevens

Amazon connectie

Indien je de connectie met Amazon maakt moet je letten op de volgende punten.

1) Open e-tailize altijd in een incognito venster bij het maken van een Amazon connectie.

2) Kies altijd voor het juiste land bij het maken van een Amazon connectie.

2) Geef 2 keer toestemming voor de pop-ups van e-tailize. Na de eerste pop-up goed te hebben gekeurd dien je nogmaals in te loggen bij Amazon.

3) Vergeet niet om de connectie rechts onderin op te slaan.

4) Mocht je een foutmelding krijgen, probeer dan eerst nogmaals Amazon te koppelen.

5) Je kan enkel een Amazon connectie maken als je een primair verkoopaccount hebt. Dit houdt in dat je een vast bedrag per maand betaald voor de Amazon connectie.

Mocht het maken van een connectie na bovenstaande stappen niet lukken, neem dan gerust contact op met de customer support afdeling.