1. Help Center
  2. Channelize
  3. TIJDELIJK: Channelize V2 artikelen

Algemene informatie over PIM Tabs

 

Wat zijn PIM Tabs?

Met PIM Tabs kun je de inhoud van je product efficiënt beheren op verschillende marktplaatsen. Hiermee kun je meerdere versies van je product maken en beheren, elk aangepast aan de unieke vereisten van verschillende marktplaatsen. Beginnend met een hoofdtabblad voor de primaire inhoud, kun je extra tabbladen genereren voor marktplaatsspecifieke versies, waardoor het beheer en de updates van de inhoud worden vereenvoudigd.

Waarom heb je ze nodig?

Marktplaatsen stellen verschillende eisen aan productcontent en je wilt waarschijnlijk voor elke marktplaats andere content gebruiken. PIM-Tabs stroomlijnen je workflow en maken efficiënt bulkbeheer van producten binnen dezelfde categorie op verschillende marktplaatsen mogelijk. Dupliceer content op verschillende marktplaatsen om tijd te besparen en consistentie te garanderen. Met PIM-tabs kun je eenvoudig al je content beheren in één gecentraliseerde omgeving.

Integratie van gegevens

Op dit moment is al je content opgeslagen in één product. Je kunt dit zien als je belangrijkste PIM Tabblad. Als u uw inhoud als hoofd PIM Tabblad gebruikt, gaat er geen informatie verloren. Vanuit je hoofd PIM Tabblad kun je eenvoudig gegevens in een nieuw PIM-tabblad plaatsen op basis van de marktplaats van je keuze.

Een PIM-tabblad toevoegen

PIM-tabbladen kunnen aangemaakt worden voor elke marktplaats waarmee u verbonden bent op e-tailize. Nieuwe marktplaatsverbindingen maken het mogelijk om direct een PIM Tabblad aan te maken. Voeg simpelweg een verbinding toe, ga naar uw belangrijkste product PIM-tab en maak een PIM-tab aan voor uw nieuwe verbinding.

Automatische vertaling

PIM-tabbladen zijn voorzien van automatische vertaling van inhoud.