Verbinding maken met Lyra

In dit artikel bespreken we hoe je verbinding kunt maken met Lyra.

1. API-sleutel verkrijgen: Neem contact op met jouw vertegenwoordiger van Lyra om jouw unieke API-sleutel te krijgen. Dit is essentieel voor het tot stand brengen van de verbinding.
  2. Toegang tot e-tailize Verbindingen: Ga in e-tailize naar Instellingen > Verbindingen > Nieuwe-Verbinding > WMS.
  3. Kies Lyra: Selecteer Lyra uit de lijst van Warehouse Management Systemen (WMS).
  4. Voer Inloggegevens in: Voer jouw Lyra API-sleutel in en geef jouw verbinding een duidelijke naam (bijvoorbeeld "Mijn Lyra Magazijn").
  5. Opslaan en Verbinden: Klik op "Opslaan" om de verbinding tussen e-tailize en Lyra te finaliseren.