Verbinding maken met een WMS (Warehouse Management System)

In dit artikel vind je de stappen om een verbinding te maken met verschillende WMS die momenteel beschikbaar zijn in e-tailize.

Een verbinding toevoegen aan WMS

Volg de onderstaande stappen om een verbinding te maken:

1. Scroll naar beneden in de zijbalk aan de linkerkant en klik op 'Settings'.
  2. Klik vervolgens op 'Connections'.
  3. Er wordt een nieuwe pagina geopend; klik op '+New Connection', die zich ongeveer rechtsboven in je scherm bevindt.
  4. Er worden je vier opties getoond; selecteer 'WMS'.
  5. Selecteer vervolgens het WMS waarmee je wilt verbinden (momenteel zijn Lyra en Picqer beschikbaar).
  6. Vul de gegevens in voor de verbinding en klik daarna op 'Save'.

Adding connection to WMS

Hieronder vind je de artikelen met stappen om verbinding te maken met elk WMS: