Verbeteren aantal beoordelingen

Zo kun je het aantal beoordelingen verhogen:

  1. Vraag om beoordelingen: Na ontvangst van de bestelling, volg de klant op en vraag hen een beoordeling achter te laten (dit geldt niet voor Bol.com).
  2. Bied uitstekende klantenservice: Beantwoord snel klantenvragen en lost problemen op een tijdige en professionele manier op. Tevreden klanten zijn meer geneigd om positieve beoordelingen achter te laten.
  3. Bied incentives: Overweeg incentives aan te bieden, zoals kortingen of gratis producten, aan klanten die beoordelingen achterlaten.
  4. Verbeter productkwaliteit: Zorg ervoor dat je producten aan de verwachtingen van de klant voldoen en van hoge kwaliteit zijn. Dit kan helpen om positieve beoordelingen te verhogen en negatieve beoordelingen te verminderen.
  5. Reageer op beoordelingen: Reageer op zowel positieve als negatieve beoordelingen op een professionele manier. Dit laat zien dat je feedback van klanten waardeert en je vastbesloten bent om te verbeteren.
  6. Promoot je producten: Maak gebruik van sociale media en andere online platforms om je producten te promoten en klanten aan te moedigen om beoordelingen achter te laten.
  7. Volg op met eerdere klanten: Neem contact op met eerdere klanten en vraag hen om een beoordeling achter te laten.

Door deze stappen te volgen, kun je het aantal beoordelingen verhogen en je algehele beoordeling als verkoper op de platform verbeteren.