Uw facturen controleren

Toegang tot uw facturen

Stap 1: Inloggen

• Krijg toegang tot uw account door in te loggen met uw inloggegevens op het e-tailize-platform.

Stap 2: Navigeer naar Instellingen

• Selecteer op uw dashboard Instellingen en klik vervolgens op Algemene informatie.

Stap 3: Account beheren

• Zoek en klik op Account beheren in de rechterbovenhoek van het scherm om naar het klantenportaal te gaan.

Stap 4: Factuurgeschiedenis bekijken

• Selecteer in het klantportaal Factureringsgeschiedenis. In dit gedeelte worden de abonnementsgegevens van uw site en eventuele pro rata kosten weergegeven.

Stap 5: Facturen downloaden

• Zoek de factuur die u nodig heeft en klik op Downloaden om een ​​kopie op te slaan voor uw administratie.

Tips

• Regelmatig controleren: door regelmatig uw factuurgeschiedenis te controleren, blijven uw financiële gegevens up-to-date.
  • Documenten opslaan: Download en bewaar uw facturen altijd onmiddellijk voor toekomstig gebruik.
  • Bijwerken van details: Houd uw accountgegevens actueel om de nauwkeurigheid van de facturen te garanderen.

Voor hulp of verdere vragen kunt u contact opnemen met ons ondersteuningsteam.