1. Help Center
  2. Channelize
  3. PIM (Product information management) System

Hoe maak je een PIM-tab aan voor MediaMarkt op e-tailize

Het aanmaken van een Product Information Management (PIM) tab voor MediaMarkt via e-tailize kan uw productvermeldingen aanzienlijk stroomlijnen en ervoor zorgen dat ze voldoen aan de specifieke eisen van de marktplaats.

Stap 1: Vertrouwd raken met de inhoudsrichtlijnen van MediaMarkt

• Inhoudsrichtlijnen: Bekijk de gedetailleerde inhoudsrichtlijnen van MediaMarkt, die alle noodzakelijke details zoals productspecificaties, prijzen en beeldvereisten omvatten.
  • Voorbereiding: Verzamel alle benodigde productinformatie die in lijn is met deze richtlijnen om ervoor te zorgen dat uw vermeldingen compliant zijn.

Stap 2: Selecteer uw product

• Toegang tot Productsectie: Ga naar de 'Product'-sectie op uw e-tailize dashboard.
  • Kies Product: Identificeer en selecteer het product dat een PIM-tab nodig heeft voor MediaMarkt.

Stap 3: Start de creatie van de PIM-tab

• Product bewerken: Klik op 'Bewerken' om het hoofdproductgegevens tabblad te openen.
  • Nieuw Tabblad Starten: Kies 'Nieuw toevoegen' om het aanmaken van een nieuwe PIM-tab specifiek voor MediaMarkt te beginnen.

Stap 4: Configureer Markt en Categorie

• Marktkeuze: Geef MediaMarkt aan als uw doelmarkt.
  • Categoriekeuze: Wijs uw product nauwkeurig toe aan de juiste categorie volgens het classificatiesysteem van MediaMarkt.

Stap 5: Voer Productdetails in en Kaart deze

• Gegevensinvoer: Voer alle benodigde productdetails in op de nieuwe PIM-tab.
  • Velden Kaarten: Zorg ervoor dat titels, beschrijvingen, prijzen en afbeeldingen nauwkeurig zijn gekaart volgens de lay-out en specificaties van MediaMarkt.

Stap 6: Valideer en Rond af

• Controleer Invoeren: Dubbelcheck alle invoeren op nauwkeurigheid en naleving van de richtlijnen van MediaMarkt.
  • Tabblad Creëren: Bevestig de creatie van het PIM-tabblad. Dit tabblad zal helpen om uw vermeldingen efficiënter te beheren op MediaMarkt.

Stap 7: Update en Valideer op MediaMarkt

• Laatste Aanpassingen: Maak eventuele noodzakelijke laatste aanpassingen om te voldoen aan de normen van MediaMarkt.
  • Validatie: Update de productinformatie op e-tailize en valideer de vermelding om te zorgen dat deze correct wordt gepubliceerd op MediaMarkt.

Conclusie

Door deze stappen te volgen, kunt u effectief een PIM-tab aanmaken voor MediaMarkt, zodat uw productvermeldingen geoptimaliseerd, compliant en klaar zijn om klanten aan te trekken op dit toonaangevende elektronica platform. Correct gebruik van de PIM-mogelijkheden van e-tailize verhoogt uw operationele efficiëntie en marktbereik.