1. Help Center
  2. Channelize
  3. Hoe importeer ik mijn producten in PIM?

Hoe importeer ik mijn producten vanuit Shopify?

• Ga naar Shopify
  • Selecteer je shop (heb je nog geen winkel verbonden? Kijk dan eerst onze video over hoe je een Shopify winkel koppelt).
  • Klik op 'importeer products'.
  • Selecteer de producten die je wil importeren, je kan rechtsboven ook alle producten selecteren. Vink ook 'import all product variants as separate products' aan.
  • Koppel de velden van e-tailize aan de velden van Shopify.
    • Shopify noemt veel velden 'variant' en voor de voorraad gebruikt Shopify 'variantinventoryquantity'.
  • Selecteer bij 'configure custom fields' alle velden.
  • Klik op 'save products & mapping'.