13/09/2024 - Nieuw Overzicht van de Update: Belangrijke Tijdbesparende Functies

Introductie

In deze video introduceren we een belangrijke update die is ontworpen om je tijd te besparen en je workflow efficiënter te maken. Dit helpcenter-artikel biedt een samenvatting van de belangrijkste veranderingen die in de video worden besproken, samen met instructies over hoe je de nieuwe functies kunt gebruiken.

Belangrijkste Functies Geïntroduceerd in de Update

1. Geautomatiseerde Productimport
    De update vereenvoudigt het proces van productimport, wat nu in bulk kan worden gedaan. Deze automatisering elimineert de noodzaak om afzonderlijke producten handmatig te uploaden, wat je veel tijd bespaart, vooral bij het beheren van grote voorraden.
  2. Verbeterd Voorraadbeheer
    Het voorraadbeheer is geüpgraded met geautomatiseerde voorraadtracking. Deze functie monitort continu de voorraadniveaus en werkt je aanbiedingen automatisch bij. Dit zorgt ervoor dat je nooit zonder voorraad zit zonder het te weten, waardoor je voorraadbeheer aanzienlijk verbetert.
  3. Geavanceerde Orderafhandeling
    De update verbetert de orderafhandeling door het hele proces van bestelling tot verzending te automatiseren. Je ontvangt realtime updates zodra bestellingen worden verwerkt, zodat je zendingen gemakkelijk kunt volgen en de levertijden sneller worden.
  4. Aanpasbare Meldingen
    Je kunt nu meldingen aanpassen voor verschillende gebeurtenissen, zoals lage voorraad, nieuwe bestellingen of productupdates. Dit stelt je in staat om je te concentreren op de belangrijkste taken zonder overspoeld te worden met onnodige meldingen.
  5. Verbeterde Rapportage en Analyse
    Er zijn nieuwe rapportagetools toegevoegd om je meer inzicht te geven in verkoopprestaties, klantgedrag en voorraadniveaus. Rapporten zijn nu gedetailleerder en kunnen worden aangepast aan je voorkeuren, zodat je gemakkelijker op data gebaseerde beslissingen kunt nemen.
  6. Gebruiksvriendelijke Interface
    De interface is opnieuw ontworpen voor gebruiksgemak, met meer intuïtieve navigatie en eenvoudigere toegang tot belangrijke functies. Het schonere ontwerp zorgt ervoor dat zelfs nieuwe gebruikers snel vertrouwd raken met het platform.
  7. Ondersteuning voor Meertalige Interfaces
    Het platform ondersteunt nu meerdere talen, waardoor het gemakkelijker wordt voor teams die in verschillende regio's werken om naadloos samen te werken.

Hoe krijg je toegang tot de update?

De update is automatisch toegepast. Alle nieuwe functies zijn nu beschikbaar om te verkennen door in te loggen op je account. Er is geen extra installatie nodig.

Verdere Ondersteuning

Als je problemen ondervindt of vragen hebt over het gebruik van de nieuwe functies, neem dan contact op met ons ondersteuningsteam. Je kunt ook de volledige video bekijken voor een gedetailleerde rondleiding.

Conclusie

Deze update is ontworpen om je dagelijkse taken te vereenvoudigen en je algehele ervaring met het platform te verbeteren. We zijn ervan overtuigd dat deze nieuwe functies je zullen helpen tijd te besparen en je bedrijf beter te beheren. Bedankt dat je bij ons blijft!